Επενδυτικές ευκαιρίες




Επενδυτικές Ευκαιρίες

Η ομάδα μας με πολυετή εμπειρία στις αγοροπωλησίες ακινήτων έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη τόσο στην εύρεση της βέλτιστης τοποθέτησης σε ακίνητα όσο και στην μέγιστη αξιοποίηση τους στην συνέχεια για ενοικίαση ή πώληση .

Με υπηρεσίες που ξεκινούν απο την εκτίμηση του ακινήτου, τον τεχνικό και νομικό έλεγχο, την ανακαίνιση και την διάθεση του στην αγορά . Μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για την επένδυση σε ακίνητα.


Ενδεικτικά έργα μας .
- Αγορά ακινήτου για μίσθωση

Αγοράστηκε μικρή γκαρσονιέρα στην περιοχή της Κυψέλης ανακαινίσθηκε και στην συνέχεια νοικιάστηκε με απόδοση πάνω απο 10% !








Φωτογραφίες
Κύριο Δωμάτιο

Πριν
Μετά







Πριν την επισκευή
Μετά
Κουζίνα











Μπάνιο

Πριν
Μετά







  1. Αναβάθμιση – επισκευή ακινήτου για εκμετάλλευση μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης

Το παλαιό εξοχικό ή ένα ακίνητο σε τουριστική περιοχή της Αθήνας που μπορεί να αξιοποιηθεί μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης.

-Πολύ σημαντικό κομμάτι στο άνω τρόπο αξιοποίησης είναι η σωστή διαμόρφωση του χώρου τόσο σε κατασκευαστικό επίπεδο όσο και στον εξοπλισμό με έπιπλα -ηλεκτρικές συσκευές.

Η ομάδα μας έχει αξιοποιήσει και διαχειρίζεται το παρακάτω εξοχικό στις Σπέτσες που από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας παρουσιάζει μεγάλη πληρότητα.
Για την άνω αξιοποίηση εκδόθηκε οικοδομική άδεια επισκευών, πραγματοποιήθηκαν εργασίες και αναβαθμίστηκε η υπάρχουσα οικοσκευή.

Παρουσίαση ακινήτου στο booking.com
- https://www.booking.com/hotel/gr/la-belle-helene-central-apartment.el.html

Ενδεικτικές φωτογραφίες








    





Σχόλια